Corona-special: Mässpriser på allt!

Vid den här tidpunkten varje år brukar vi ha fullt upp med att förbereda inför mässan Nordiska trädgårdar på Stockholmsmässan. Men där vi brukar duka upp kuddar och brickor ställer man nu upp sängar för att kunna ta emot coronapatienter. Vilket vi stöttar och har full förståelse för. Att trädgårdsmässan inte blir av är tråkigt både för alla som tänkt besöka den och för oss som förberett oss genom att beställa extra stora lager som nu inte blir sålda.

Men nu gör vi det bästa av situationen: Hjälp mig att minska lagret genom att beställa på hemsidan i stället till priser som annars bara brukar gälla på mässan.
Fram till och med 31/3 ger jag 25 % rabatt på ordinarie priser på alla produkter *förutom på 65 cm-brickorna som redan är nedsatta. Ange koden ”Trädgård2020” i kassan så dras rabatten av automatiskt. 
 
Titta särskilt på mina nya mönster Springtime, Pride och Blues Nature. De finns som kuddfodral, brickor och som grytunderlägg. Och under produktfliken muggar har det tillkommit både muggar i flera mönster och fina kaffe- och espressokoppar i mönstret Bugs & butterflies.
 
Nu tänker vi positivt: Ni får samma fina erbjudande som vi brukar ge på mässan –  men ni slipper trängas med andra och ni slipper betala entrébiljetten. 🙂
Ta hand om er och varandra!

25% på hela utbudet från Nadja Wedin design

Erbjudandet gäller till och med måndagen 31/3 och gäller ej redan rabatterade produkter. Ange rabattkoden nedan så dras rabatten av i kassan.

Populära kategorier

Nyheter i webbshopen:

Om Nadja Wedin

”Jag heter Nadja Wedin och jag är konstnär och mönsterdesigner. Naturen är min främsta inspirationskälla, jag ser mönster i blommor, blad, ja till och med i stenarna på marken. Årstidernas växlingar utmanar mig att uttrycka mig i färger och former, och själva tecknandet av tusentals små streck är min egen mindfulness.
Så välkommen in att ta del av min mönstervärld!”

×